Home » » Iklan,Iklan,Iklan!!!

Iklan,Iklan,Iklan!!!


Pepagi ni, aku belek2 ni memory dekat kepala aku, macam macam bah yang di fikirkan nak kongsi dengan kalian semua. Cerita lawak sikit, politik sikit, hobi sikit, glamor sikit, eh! glamor tak da la pula, jauh lagi ke arah itu. Lain lah dengan Mel Romeo ke, Ceeramoon ke, Red Mummy ke, Oh Malaysia ke, dan banyakkkk lagi yang glamor.

Sementara tu aku buka email kalau-kalau ada rakan nak bagi idea aku coret-corat entri untuk pagi ni. Bila aku buka Oppps!!

Waduh! tak larat lah pula aku nak baca 1-1 ni iklan,iklan,iklannnnn dari facebook. Bukanlah pula aku malas dengan iklan2 yang korang sorok dekat facebook kirim dengan aku, cuma terlalu banyak masa yang aku kena gunakan nak belek2 iklan korang satu persatu. Lagilah pula, bila belek2 iklan korang, isinya sama saja, cuma pengirim yang berlainan. Bak kata orang, 'rambut sama hitam, hati lain2'. Wakaka! tak boleh pakai lagi ni sekarang. New Style woh!! lihat rambut2 dia orang, hitam sikit, kuning sikit, biru sikit, merah sikit, ahhh! terlalu banyak sikit...

Pssstt..jangan cakap kuat2, nanti ada orang marah! bukan nak sentuh pasal trend rambut korang, saja terlanjur coret..

Dah lah burukband aku kura2, kena baca iklan2 korang yang bertubi2 pula. Apa2 pun tak pa la kan, manalah tau iklan2 korang aku joint 1-1. Hahaha. sementara aku belek2 dulu iklan korang, entri ni kita pause setakat ini dulu..wokay!!!

4 comments: