Home » » 1 Malaysia Rimas Tak Dapat Login Geng Blogger

1 Malaysia Rimas Tak Dapat Login Geng Blogger

Kelmarin hingga hari ini blogger 1 Malaysia rimas kerana tak dapat login Geng Blogger. Ahaks! termasuk aku juga lah. Pagi-pagi tadi, seorang rakan terjah aku dan suruh masuk Geng Blogger. Aku ingat ada post-post terhangat kat Geng Blogger, rupanya tak dapat login, ada ular melintang "hahaha" bukan ular bah, halangan. "Geng Blogger sedang di update atau upgrade kot".




~ klik gambar atas untuk lebih jelas ~

Apa-apa pun kita tunggu saja lah ye! orang kata "sabar itu separuh daripada iman". Keh-keh-keh mengarut pula aku ni. Bukan apa tapi Geng blogger sudah menjadi platform untuk semua blogger bertukar-tukar post dan memudahkan kita menangkap post rakan blogger yang berlegar-legar kat sana.

Daripada kita rimas tak ketentuan, apa kata kalau korang ping blog kat sini buat sementara. Lebih baik ada dari tak ada kan!


RAKAN DAUS - 18111114 - 412119

atau

PINGLER.COM

PETALING.STREET


Wokey! masih banyak tempat kita boleh ping blog tapi aku pun baru berjinak-jinak dalam dunia blog so, nanti kita tanya senior-senior blogger :D

Nota: mudah-mudahan geng blogger akan aktif seperti biasa.

5 comments:

  1. ooooooo
    ingatkan geng bloger dh tamatkan perkhidmatan
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. aku rasa belum tamat..upgrade kot!

    keh-keh-keh !

    ReplyDelete
  3. dah bukak da rakan daus.. tp x sehebat GB lg.. GB lg best.. hehe

    ReplyDelete
  4. hai zairie, yalah ikut pndpt memasing. sementara GB tak dpt login boleh lah.ahaks

    ReplyDelete
  5. lega kejap..ingatkan sy sorang ja ada masalah ni..

    ReplyDelete