Home » » Dangerous Shampoo!!!

Dangerous Shampoo!!!

Yes! yes!! yes!! GB dah bangun. Mari semua blogger 1 Malaysia dan luar Malaysia sorakkan "HUDUP GENG BLOGGER" sebanyak tiga kali. "Lega-lega" rindu dah terubat so aku baru ada mood nak post entri baru ni. Ahaks!

Banned By Dubai Government!!













Sodium Laureth Sulfate

SLS

CLEAR
, FRUCTIS ,
Vo5
, Palmolive, Paul Mitchell, L'Oreal, Body Shop

All these Shampoos use a chemical called SLS which is actually
a floor cleaner. They are used so as to produce more foam.

Imagine what a floor cleaner can do to you hair and scalp. It will damage the very roots of your scalp.

Check out for SLS in toothpaste too!!!
Use the ones which are free from this extremely harmful chemical.

Type in 'SLS Free Shampoo' or 'SLS Free Toothpaste' in
Google.Com to get a list of companies selling safe products

Semua info dan kata-kata di atas ni aku dapat dari email aku yang rakan baik aku emailkan. so, aku bawa korang untuk sama-sama membuat penilaian dan memikirkan kebenaran informasi ini.

Sebelum aku tutup entri ni, sekali lagi aku bawa korang sorak tiga kali "Hidup Geng Blogger" "yes"

Nota : korang tahu tak maklumat lengkap tentang informasi ini? tolong beri pendapat korang untuk di kongsi bersama :)


2 comments: