Home » » Geleng Macam Macam

Geleng Macam Macam

Salam 1 Malaysia untuk korang yang sudi menerjah kat blog aku yang tak seberapa ni. Untuk santai2 petang ni aku tak ada idea nak post entri, lagi pun aku tatau apa topik yang paling korang suka. kalau aku ni, macam2 topik aku suka. sebab tu aku namakan blog aku macam2. Topik Informasi, lawak, sport, photografy, dan banyakkk lagi aku suka. Kira2 korang suka topik apa ye?

Biasanya orang kasih dulu yang paling favorite dorang tapi aku sengaja kasih belakang sebab paling aku suka masa ni ialah tutorial pasal blog2. Ada saja tutorial pasal blog, aku terjah sampai bijik mata terkeluar. korang tau mengapa? uhuk! (pinjam kata melz) .Sebab aku ni budak baru belajar merangkak pasal bolg2 ni. Muahaha

Pssttt. patut pun seharian ko geleng2 kepala kan wanes!!

Pasal apa geleng2? hahaha pasal ni problem template rakan. Dari pagi sampai petang aku tak dapat2 kunci pembuka masalahnya. So, aku dah penattt. Otak dah macam nak pecahhh.

Dari terus geleng2, bagus aku hantuk dulu kepala aku kat bantal. ;) ZZzzzzz

Psssttt. harap2 dapat mimpi untuk selesaikan masalah template esok hari....

0 comments:

Post a Comment