Home » » Geng Blogger | Tutup Server

Geng Blogger | Tutup Server


Salam 1 Malaysia untuk semua blogger-blogger, pengunjung-pengunjung blog dan pemerhati-pemerhati blogger. Setelah beberapa hari kita menunggu Geng Blogger pulih semula akhirnya server ini telah di tutup. Aku sangat frust dan tidak kurang juga blogger-blogger lain yang sama-sama merasakan. Jika kita cari di google, carian ini masih timbul seperti di bawah;




Bila kita klik Geng Blogger, ini yang akan keluar;


Ertinya Geng Blogger dah tutup server

Aku telah cuba mencari maklumat tentang isu baru Geng Blogger ini dan ada blogger yang mengatakan bahawa website Geng Blogger di serang. Aku tak tau lah serangan yang bagaimana tapi yang pastinya website Geng Blogger ketika ini menghadapi masalah. Apalah motif sebenar pihak-pihak yang membuat angkara ini? Jika nak kaut semua traffic yang berlegar-legar di Geng Blogger, buat sajalah website sendiri tanpa menganggu website Geng Blogger. Kan blogger semua dah pandai memilih pingler yang baik untuk mereka.

Bagaimanapun ada juga blogger yang mengatakan bahawa Geng Blogger akan berpindah server atau URL so, kita berdoa sama-sama agar Geng Blogger terus pulih dan menjadi pemangkin traffik blog-blog kita pada rangking no.1 di Malaysia.

Pesanan: Mari semua blogger Malaysia dan negara lain, kita ramai-ramai memberi sokongan padu kepada admin Geng Blogger. Sokongan anda semua sangat berperanan untuk menghidupkan semula website Geng Blogger. Katakan "Hidup Geng Blogger" (sorak 3 kali)

4 comments:

  1. yeah...

    hidup GB..!!!!

    tak faham..kenapa la si pembuat angkara ni dengki sngt dgn GB..

    rasa lost bila takde GB...semoga GB pulih semula.. :)

    ReplyDelete
  2. salam..
    patutlah x bleh bukak..ingatkan aku sorang jer kena..saperlah yg buat keje2 x senonoh nie..
    harap2 cepatlah benda nie dapat diselesaikan..rindu ngan GB's..ahaks..
    thanks for sharing this info bro!!

    ReplyDelete
  3. hai nabilah, ni lah masalah segelintir org2 kita. nampak org lain maju sikit dah nak rosakkan..rindu dgn GB..

    Hello masterly, 1 malaysia tak dpt masuk. sabar je lah...Tq for you support..

    ReplyDelete