Home » » Mendapatkan Sesuatu Perlu 'Tebal Muka'

Mendapatkan Sesuatu Perlu 'Tebal Muka'

Selamat bertemu kembali kepada semua, bukan sekadar 1 malaysia sebab aku nampak ada rakan blog yang luar malaysia datang menjenguk blog aku. Terima kasih banyak2 untuk mereka dan lebih2 lagi untuk anda yang senegara dengan aku.

Entri kali ini sekadar nak bagi tau korang yang masalah template dalam entri aku yang lalu dah dapat di atasi setelah tak segan silu bertanya rakan2 hingga menyusahkan mereka terutama sekali buat Melz Romeo yang telah bersusah payah menunjuk aku cara mengatasinya.

P/s apa pun masalah kena berani (tebal muka) untuk bertanya agar masalah dapat di atasi. Kata orang, 'malu bertanya sesat jalan';)

Uik! nampaknya serius sangat pula aku ni, korang tengok ni, tupai lagi berani ngurat boyfriendnya tau, Uik! terbalik :P tapi ramai gadis2 yang lawa2 sekarang yang cam tu kan? ngurat dengan jantan hensem2 Wakaka :D

Balik kita pada cerita asal, nampaknya masalah undefined yang aku maksudkan dalam entri yang lalu ada kat sini, mari kita tengok sama2. Manalah taukan ada korang yang berminat nak guna template Green-Valley cam rakan aku. Ahaks ! orang lain tak minat pun :P Tapi manalah tau ada template design lain yang serupa bikin kan.


Mula-mula aku ingatkan ikut format yang kena blank warna hijau kat atas ni tapi tak boleh, nasib baiklah Melz suruh aku cuba 1-1 format header date ni dan format kat bawah yang korang nampak ni yang dapat menghilangkan benda undefined tu. Terima kasih banyak2 Melz, aku doakan agar engkau terus di murahkan rezeki, Uik! yang bagi komen macamana:P Korang yang sudi memberi komen dan yang sudi menjenguk blog aku yang tak seindah ini, semua aku doakan agar di panjangkan umur dan di murahkan rezeki. amin...

Setelah aku ubah format header macam kat atas, maka jadilah template kesayangan rakan aku macam kat bawah ni. Yahoo! aku di cium2 terusss (-_-) Hey! jangan korang fikir lain, template kat skrin laptop dia lah yang di cium tau. :P

So, lastly rakan aku minta aku sampaikan ucapan terima kasihnya yang tak terhingga buat Melz yang bersusah payah membantu, dan juga aku yang sudi membantu menukar template blog dia. Ahaks! aku yang terakhir pula terima ucapan, hahaha tak pa lah kan dan aku pula tak henti2 mengucapkan berbanyak terima kasih kepada Melz dan korang semua yang sudi memberi komen dan menjenguk kat blog aku. kita jumpa lagi dalam entri akan datang..

P/s apa pun persoalan hidup yang kita tempuhi, pasti ada jalan keluarnya. Yang penting ada kesabaran dan ketekunan untuk berusaha :D

Kalau korang setuju dengan kata2 itu, bolehlah memberi respon dalam ruangan ulasan..

3 comments:

  1. haha, tebal2. lg tebal dr mekup!haha






    http://fitridzulkifli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. takpe bertebal muka pun. janji kita dapat apa yang nak.. tp mmg tension kalau template kita nak, dah set up tapi ada problem. hampeh je.

    ReplyDelete
  3. yups betul nak dptkan apa2 kena tebal muka2 :P pakai topeng power rangers sure dpt semua :D hahaha

    ReplyDelete