Home » » Dulu GB Yang Kena, Kini Giliran PPS !

Dulu GB Yang Kena, Kini Giliran PPS !




Kalau dulu kita mengalami masalah untuk masuk website GB untuk ping blog, kini Projek Petaling Street pula yang mengalami masalah serupa. Bukanlah mengharap sangat dengan group ni sebab GB keutamaan aku. "hmm! harap PPS tidak ambil hati" cuma sekadar untuk memaklumkan semua blogger sama ada yang pernah berkunjung ke situ atau belum.


Wokey, orang bilang first impression tu penting so, dah terbalik ni baru nak bagi salam. "Ahaks" Selamat bertemu kembali. Terlebih dulu aku mohon maaf kerana tak dapat update blog semalam, aku ada mesyuarat di Kota Kinabalu so, tak sempat update. "malam sampai rumah tertidur di ruang tamu" "hahaha".

Apa yang menjadi persoalan aku ialah adakah masalah ini disebabkan oleh hacker, masalah website itu sendiri atau di sengajakan olah pihak admin untuk mengawal kemasukan blogger buat sementara waktu atau pada masa-masa tertentu?.

Apa-apa pun kita tunggu dan lihat apa kesudahan masalah Projek Petaling Street ni. "hahaha" pandai-pandai lah korang cari tempat ping blog di mana-mana.

Pesanan : Selain GB, pps, pingler.com dan ping.sg, mana tempat lagi kita boleh ping blog?


6 comments:

  1. cuba try clear history dengan clear cache. Start balik firefox/internet explorer bila pps tu dah ok.

    ReplyDelete
  2. Kalau begitu, korang masih dapat masuk PPS ni kan? ok nanti aku cuba. TQ rozani.

    ReplyDelete
  3. imcurtain, JomBuzz, dan yang terbaru myebuzz.net

    p/s - PPS tak ada masalah, boleh je login

    ReplyDelete
  4. gua ping blog kat sini jugak..


    http://belogbagus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Hai kujie, hello shafiq, kalau gitu masalah aku sendiri mungkin tak dapat login kat PPS. TQ bebanyak

    ReplyDelete
  6. hello rozaini, aku dah cuba tapi masih ada benda tu, apa sebab ya?

    ReplyDelete