Home » » Semoga Hari Ini Lebih Baik Dari Semalam

Semoga Hari Ini Lebih Baik Dari Semalam

Salam untuk korang semua yang menjenguk blog aku. Semoga hari ini akan lebih baik dari hari semalam dan semoga hari esok akan lebih baik dari hari ini dan seterusnya :)

Kali ini aku tidak dapat update entri dengan panjang lebar sebab aku ke ibu negeri sabah atas urusan rasmi. So, korang faham2 lah kan. Bagaimana pun saya hanya ingin kongsi pepatah bos aku, jika kita ingin maju, kita haruslah menerima apapun juga teguran2 dari orang atasan kita dengan tenang dan menjadikan sesuatu teguran itu sebagai platform untuk kita terus menonjol dalam organisasi tempat bekerja kita. Ahaks! betulkah yang aku cakap ni :P

Orait, kita pause dulu setakat disini dan entri ni hanya sebagai cek in aku untuk pagi ni. Jumpa lagi dalam entri akan datang.

P/s orang lebih senang melihat keburukan kita daripada membanggakan kebaikan kita, sama2 kita fikirkan mengapa (-_-)

7 comments: