Home » » Template Mel Romeo

Template Mel Romeo


Hello rakan2 aku yang setia menjenguk entri2 aku yang tak seberapa. Kalau korang pernah masuk blog aku sebelum ni, mungkin korang perasan sesuatu kat blog aku ni kan. Kata orang, muka baru, tapi orang lama. Aku sengaja simpan tajuk entri ni template melz romeo sebab aku dapat segala ilmu untuk dapatkan template kat dia.

Terima kasih kat melz kerana sudi mencurahkan ilmu untuk aku yang dah tua2 tapi masih tadika dalam arena blogger ni. Melz ni ringan hati tau, kata orang ilmu mesti di kongsi, kalau tak ianya akan berkarat. wuhuhuh...besi dah jadi karat tak dapat di jual.hahaha

Oppss. Kalau korang tak suka dengan template ni, jangan persalahkan melz pula sebab ni aku yang pilih sendiri kat free template yang sedia ada yang melz sarankan. Kat sini korang boleh pilih je ikut citarasa korang, aku pening memilih 1659 template kat sana. Korang kebas semua pun boleh. wakaka..tamaks!!!Last2 aku coding yang ni, so minta respon dari korang ni template aku...

Pstt, korang suka ke tak suka template aku yang kodok ni ?

4 comments:

  1. thnx! lama dah cri template lawa!





    http://fitridzulkifli.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ok la temp ni...skang ni style simple2 kot menjadi pujaan hati...hahaha

    ReplyDelete
  3. Tq utk korang smua. sudi komen..kalau korang tak suka ni kodok, esok2 aku tukar balik..hahaha

    ReplyDelete