Home » » Ala La La Kena Tag Lagi !

Ala La La Kena Tag Lagi !

Salam untuk semua. Semalam aku sibuk jejaki rakan-rakan yang meninggalkan hujung jari di shoutbox satu-persatu. Bila aku nampak kesan jari rakan dari http://circuitbreaker90.blogspot.com/ mempersilakan aku untuk mengambil tag di blognya, aku kira nak pura-pura tak nampak "hahaha" tapi tak baik juga kan, so aku terpaksa juga ambil dan aku jawab tag ni."selamba ja aku jawab ar"

Siapa anda di rumah ?
aku adalah akulah... insan ciptaan Tuhan...penghuni kehormat "ahaks" bersama permaisuri serta putera dan puteri keruniaan Tuhan.

Siapa diri anda di samping rakan ?
entah... lah, perlu tanya diaorang lagi ni kerana mereka lebih tahu siapa aku disampig mereka...kalau aku cakap sebagai rakan kesayangan, takut tak di hati mereka, rakan kebencian mereka, harap-harap tidaklah kan! koranglah yang pakar menilai aku ni.."wakaka"

5 hajat yang anda idamkan tetapi belum tercapai."uik! napa 5 ja bukan 10 hahaha"

a) memiliki sebuah kereta "suzuki pun cukuplah" :D
supaya dapat berlegar-legar di hutan menghirup udara segar :D

b) Pekerjaan yang lebih baik "daripada peminta sedekah lah kan"

c) Melancong ke angkasa lepas "kalau bukan yang pertama di M'sia, yang ketiga pun cukuplah"
kalau tak juga dalam mimpi saja lah "hahaha"

d) Memiliki ladang kelapa sawit yang luas
lebih dari seekar pun cukup lah "hahaha"

e) Mempunyai blog yang ada pengunjung
paling kurang pun lebih dari 10 orang sehari "lalala" kesihannya!

Siapa nama pasangan anda?
Ini aku tak nak bagi tau korang, takut korang rebut aku. "hahaha" sebenarnya aku bagi dia nama wenn saja.

Bila tarikh anda couple ?
Ini aku tak ingat sebab dairy report aku pasal couple-couple dah hilang. "hahaha"

Apa yang anda harapkan dari pasangan anda ?
Yang ini aku serius nak jawab, seperti juga korang yang inginkan pasangan anda seorang yang berhati mulia, ada toleransi dan yang paling utama seorang yang setia.

Wokey! kalau ada jawapan yang selamba ja mohon maaf lah ya! so aku rasa dah selesai tag ni dan giliran aku pula nak bagi tag kepada rakan-rakan kesayangan

1. Melz Romeo
2. Oh Malaysia
3. Ceretan Perantau
4. Eryati
5. BudakHutan

"NAH... DAH KENA TAG DAH"

0 comments:

Post a Comment