Home » » Blog | Tak Layak Dapat Award Dari Pereka Cerita

Blog | Tak Layak Dapat Award Dari Pereka Cerita

Salam wanes untuk semua, entri kali ini sebagai menghargai award pemberian oleh pereka cerita di http://ceritadimataku.blogspot.com/. Bila wanes belek-belek cbox terbaca lah pesanan pereka cerita mempersilakan untuk mengambil awardnya yang sepatutnya wanes tak layak.


award dari pereka cerita



Wanes nak ucapkan terima kasih banyak sampai tidak terangkat oleh pereka cerita. "hahaha" kerana sudi nak bagi award. Cuma saja wanes rasa dua hati juga nak ambil award ni sebab blog wanes jauh sangat untuk layak mendapat award ni. Lagi pun wanes ni newbie. "itu lah engkau wanes, tak layak pun engkau pandai-pandai nak ambik award tu, kasik balik!"

Ok! kira mau kasik balik tapi takut pereka cerita sakit hati, lagi pula wanes tak nak korang kata wanes mulai sombong. "ahaks" Kalau korang sakit kepala saja, wanes boleh bagi ubat panadol."TQ panadol" tapi kalau dah sakit hati, bagi KFC dua talam pun belum tentu dapat mengubatnya kankankan? "hahaha" Orang kata mencegah lebih baik daripada mengubati, jadi janganlah kita cuba-cuba menyakitkan hati orang laen ar! "huhu wanes, siapa juga engkau ni yang cuba nak bagi nasihat orang laen, siapa orang nak dengar engkau?". "Alamak! endahlah saja nak sharing yah! wanes bukan kaunseling man punya orang" Lastly wanes simpan award ni kat blog wanes, jadi bolehlah korang picit-picit gambar award tu untuk terjah si pereka cerita yah!

Ok lah! daripada wanes terus merepek baik wanes stop dulu sebelum korang muak. "wakaka" Wanes suka lagu "buat baik berpada-pada, kata orang tua"

4 comments:

  1. hello nabila, walaupun ini sekadar permainan dlm blog tapi wanes sangat menghargainya. TQ

    ReplyDelete
  2. salam wanes...
    terima kasih coz sudi terima award dariku.. :)
    pereka suka bagi award kat blog yg pereka lawat.. hobi bg award ni mula sejak 1st tyme dpt award dari blogger. terus rasa cam best je kumpul award dan bg award kat blog yang dikunjungi pereka... :)
    teruskan berblog... sebarkan infomasi :)

    ReplyDelete
  3. Selamat atas awardnya...

    Btw, random postnya belum bisa yah ? aku kirim scripnya ke email wanes aja yah... tunggu ajah..

    ReplyDelete