Home » » Blog | Tegur Jika Aku Mulai Sombong

Blog | Tegur Jika Aku Mulai Sombong

Salam dari wanes untuk semua. Semoga apa yang korang idam-idamkan akan tercapai dengan cepat. Entri wanes kali ini sebenarnya untuk membawa korang semua yang setia menjelajah ke blog wanes, berkongsi sms yang wanes dapat dari kawan baik wanes.

Bunyinya simpel sekali tapi wanes sangat terharu dan suka dengan kalimat sms ini.

walaupun gambar ni tiada kaitan dengan entri, tapi terjalin kasih sayang si google


*******
!!!!!!!!!!
!!!!!!
!!


Tegur aku jika aku mulai sombong

( wanes! engkau sombong lah! oh! tidak, maafkan wanes jika terkasar bahasa )

*
^*^
^***^
^*^

Tegur aku jika aku mulai angkuh

(wanes! engkau ni angkuh yah? oh! tidak)

**
****
*




Tegur aku jika aku mulai salah

(wanes ada salah ker? oh! tentu sekali banyak salah kerana wanes insan biasa)


*
****
**



Kerana aku masih sangat perlu sahabat seperti kamu

(wanes takut seorang yer? oh! tidak tapi wanes sangat memerlukan sahabat sebagai pendorong)



****
**
*



Hari ini, esok dan selamanya

( kalau lama sangat, tak bosan ker wanes? oh! tidak, hidup mesti sabar )




*
**
****


"Selamat Hari Persahabatan Sedunia"

( wanes pun nak bagi ucapan jugak? oh! tentu sekali )

^^^^
**
*

Kirim ini, ke semua "teman" yang kamu sayangi

( wanes nak kirim siapa ? oh! tentu sekali kepada korang yang sudi terjah wanes )

*******
!!!!!!!!!!
!!!!!!
!!


Ok, kepada korang yang sudi menemani wanes dalam Macam2 | Blog Wanes ini, wanes ingin merakamkan sekalung penghargaan kepada korang semua. Tanpa korang, tiada lah maknanya blog wanes. Sekali lagi wanes katakan "wanes amat sayang dengan korang semua", kalau korang sesat masuk ke blog wanes, terjahlah carian google atau yahoo dan taip blog wanes, tekan search.. "moga kita bertemu dan terus bertemu"

4 comments:

  1. Hai nabila,ucapan yg sama utk awak. wanes sayang korang semua :)

    ReplyDelete
  2. hai bro.. sesama teman.. kita sudah sepatutnya saling menjaga dan mengingatkan..

    Btw, blog ini ga ada widget follownya yah ? ato internetku aja yg lagi lemot sehingga widget follownya ga muncul ???

    ReplyDelete
  3. hello lina, terima kasih yah! sudi bg komennya. sorry lah lambat loading rupanya blog wanes ni..
    harap ketemu selalu..

    ReplyDelete