Home » » Blog | Basikal Model Baru

Blog | Basikal Model Baru


Salam wanes untuk semua. Wanes boring selepas latihan sukan dari awal pagi hingga jam 10 pagi. Lalu wanes cuba buka2 facebook rakan2 dan hilanglah sedikit boring bila nampak dengan gambar2 semacam kat atas ni. He.he ada sedikit seksi lak teruna2 ni kan. sorylah yer!

Wanes ingat2kan apa akan berlaku kalau2 team kat atas ni buat satu konvoi di tengah2 bandar KL tu. Wanes rasalah kan, jalan akan penuh sesak sebab orang yang melihat takkan berganjak selagi team ni belum hilang dari pandangan. Sudahlah basikal ni di buat dari kayu, para teruna2 yang mengemudinya pun ensem2. Haha! siap dengan pakaian jersey team pelumba F1 di Sepang Kayu. Wakaka, coz basikal dorang ni pun basikal kayu.

Korang nak tengok lagi tak satu lagi team yang pelumba motorcycle terhebat di Hutan Sepang F1. Mereka ni tak taulah cukup latihan ke tak, wanes tak sempat tanya coz mereka nak cepat2 pegi ikut lumba haram. Ni mat rempit terhebat gak ni. Wakaka.

Mat Rempit Terhebat di Google. kehkehkeh

Ok lah. sampai disini dulu yer! Wanes nak gi tengok rakan2 maen badminton dengan cikgu2 sebelah kampug lah pula ni. Lagi pun budak 3 orang kat atas ni sedang tunggu Wanes. bromm..brommm.. kehkehkeh

Pssttt. Agak2 apa yang korang buat kalau korang balik kat motor korang, 3 orang kat atas ni sedang duduk2 sambil senyum2 tunggu korang ?

4 comments:

  1. if nmpk 3 ekor ni...cepat2 call jbtn perhilitan..hehehe.. ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    KATA GANTI DIRI

    ReplyDelete
  2. Hai nabila, haha, bagus tindakan. cegah sebelum parah..sebelum mereka bawa motor ni jauh2,cepat2 pon perhilitan..wakaka

    ReplyDelete
  3. haha kelakar! klu hana blk nampak 2 ekor tu.. luke je kepala sekor2.. :p

    p/s : jom dtg blog tengok pic2 ms kat youth festival! :)

    ReplyDelete