Home » » Blog | Malu Dapat Award

Blog | Malu Dapat Award

Salam wanes untuk semua, hari tu bila wanes belek-belek jejak kaki korang di cbox, tertinggallah pula jejak seseorang yang sudi menganugerahkan satu award pada blog wanes yang tak selayaknya menerima award ni.


Lama juga baru wanes buat entri pasal award ni, bukan apa tapi wanes malu nak buat sebenarnya sebab blog wanes ni antara blog yang tersorot di Malaysia. Bila wanes fikir-fikirkan semula, terasa bersalah pula tak buat entri award ni kerana tak mau orang yang beri award ni rasa tak di hargai. Wanes teramatlah terharu menerima award "Beautiful Blogger" dari noie. Wanes tak dapat membalasnya namun wanes doakan agar noie success dan dimurahkan rezeki.

Ok! sekarang ni giliran wanes le plak nak hadiahkan award ni kat member-member yg laen..
so sape yg dapat tu.. jangan lupa wat seperti aku wat ni ea... cewahh... :D
langkah-langkahnya nyer :

  1. Buat entry pasal award ini
  2. Copy badge "Beautiful Blogger Award"
  3. Ucap terima kasih dan letak link pemberi award tersebut
  4. senaraikan 15 blogger penerima award yang baru..
"
"
"
The awards from me goes to... jeng jeng jeng...

  1. melromeo
  2. oh malaysia
  3. coretan perantau
  4. hanis zalikha
  5. mydaniaeryati
  6. cikmin
  7. Rozani
  8. maribinablog
  9. aina chika
  10. mama-syafi
  11. ben ashaari
  12. budak hutan
  13. nabilah
  14. shafiq
  15. gadis terbilang
Ok! ni saja blogger yang wanes sempat lekatkan dalam entri kali ni. Kepada yang tak sempat tu jangan kecik hati yer! korang semua "Beautiful Blogger" yang wanes sangat sayang. Selain yang 15 orang ni siapa-siapa yang terjah dan terbaca entri ni, korang semua wanes anugerahkan award ni, jadi korang jangan malu-malu untuk ambil award ni. Bagi tau ja dengan blogger yg korang bagi nanti yang award ni korang dapat dari wanes.



7 comments:

  1. thanks for the award ! akan buat entri pasal ni nanti.. ;)

    ReplyDelete
  2. Salam wanes..cikmin dtg amik award ni..terima kasih ye..nanti cikmin buat..amik masa sikit la ye.. :)

    ReplyDelete
  3. hello shafiq & cikmin, tq coz sudi terima awardnya! moga kalian trus success

    ReplyDelete
  4. Wah, terima kasih utk award tu... Semoga wanes terus sukses dan maju jaya ~_^

    ReplyDelete
  5. hai bdkhtn & nabilah, tq atas kesudian menerima award dri wanes. moga kalian terus success.. :)

    ReplyDelete
  6. minta maaflah, saya rasa sudah sebulan tidak online sejak bulan Mei. Saya akan update blog saya nanti dan fikir award yang interesting yang saya akan berikan. terima kasih untuk award ini.

    ReplyDelete