Home » » Blog | Salam Kemaafan

Blog | Salam Kemaafan

Salam dari wanes untuk semua. Semoga korang semua dalam keadaan sihat dan gembira. Disini wanes memohon maaf kepada rakan2 yang setia mengunjungi blog wanes yang kecundang ini.


Sebab apa wanes namakan blog ini sebagai blog kecundang memandangkan sudah agak jarang sekali wanes dapat update blog ini. Maklum sajalah sedar2 dah ke penghujung tahun 2010 ni. Hanya berbaki 4 bulan saja lagi. Masih banyak kerja yang perlu diselesaikan dalam akhir2 tahun ni.

Apa2 pun wanes tidak akan terus meninggalkan blog ini. Wanes akan cuba update walaupun tidak seperti di awal tahun. Takut pula korang ingatkan pemilik blog ini dah ko..he,he..saja nak joke dengan korang. Bila lama tak update blog, rasanya rindu pula dengan rakan2 blogger yang peramah dan tidak kedekut sebarang ilmu tentang berbelog.

Okey, dah jauh pula wanes membebel saja. apa kata kalau kita sharing gambar yang berjaya wanes dapat semasa bengkel Photoalami Mesilau bulan lalu.

Pemandangan di Mesilau


Rusa Sambar



Ular Kapak

Okey, cukup di sini dulu untuk kali ini. Sekali lagi salam kemaafan dari wanes kerana jarang update blog ini. Semoga kita bertemu lagi. Salam 1 Malaysia

1 comments: