Home » » Blog | Release Tension

Blog | Release Tension



Salam 1 Malaysia utk semua...

Entri kali ni wanes nak bawa korang tenang2 kan minda. Kepada yg berpuasa tentu letih kan so, kena gak rehat2 minda kita orang. Banyak cara nak rehatkan minda. Antaranya tidur, men game, borak2 dgn kwn2, lebih2 c buah hati korang lah..

Okey, apa2 pun terpulang lah kpd korang utk merehatkan minda. Mungkin yg paling best utk korang adalah menjenguk RM dlm nuffnang kan...wow! dah beratus kali korang punya nuffnang. Kalau tak pun jenguk2 belog kwn2 sambil blogwalking. Nah! secara tak sedar minda kita pun release tension la tu.

Bagi yg kerja dgn krjaan, pasti korang relax je masa2 ni sb bru masuk RM 500 dlm acc korang. Sedikit sebanyak dpt lah membantu dlm persediaan Hari Raya korang. Beli baju lawa2, tudung cute2 dan segala mcm keperluan la kan.. :D

Okey, selain yg telah wanes sebut tadi mc banyak cara release tension. Terpulang kpd cara korang release. Wanes lain la pula sikit. Bcoz tempat kerja wanes ada beberapa haiwan so, wanes lebih suka jejalan dlm taman jagaan wanes utk tanya kabar kpd haiwan2 jagaan wanes. Burung ni pula dapat release tension nya ari ni sebab dpt makanan yg sodap2.. :P Nah! mari tengok kat die ni..


Wanes promot gambar kwn ni dri FB.

Burung ni jenis Burung Raja Udang atau Kingfisher tapi lain pula yg die tarik2 dgn paruh die ni. Mcm ular ni kan. Gembiranya die ari ni sb dpt makanan yg sodappp..

Okey la, cukup dulu sampai disini. Bertemu lagi di entri akn dtg.

p.s Jangan khuatir dgn apa yg kamu makan, sedangkan burung Tuhan beri makan apa tak lagi dgn manusia yg lebih bernilai di mata Tuhan..

8 comments:

  1. singgah bace n3 utk release tension..=)

    ReplyDelete
  2. hello Nurul, terima kasih yerk! sudi komen. Moga succes sentiasa.

    ReplyDelete