Home » » Blog | Tips Memilih Pasangan

Blog | Tips Memilih Pasangan

Salam 1 Malaysia utk semua rakan2. Semoga korang semua dlm keadaan yg sihat & gembira.

Wanes ingin membawa korang semua utk bertukar2 idea. Sememangnya agak sukar utk melakukan sesuatu tugasan @ kerja keseorangan berbanding dgn ramai. Orang kata percambahan idea @ brainstorming.

Gambar hiasan dari google (Remy Ishak dan Tiz Zaqyah)

Kali ini wanes nak bawa korang utk bertukar pengalaman, pendapat & idea bernas korang tentang tips korang memilih pasangan. Orang kata ada orang yg first lihat muka, cute ke, hensem ke? Sudah tentu korang pun inginkan yg hensem2 dan cute2 utk dijadikan kekasih korang kan? Adakah fizikal ini menjadi utama dlm pemilihan korang? Ada orang kata muka hensem / cute tidak menjanjikan kebahagiaan :)

Mungkin juga korang melihat pada perwatakan seseorang yg ingin dijadikan pasangan. Kebiasaannya perwatakan yang baik & sopan mencerminkan keperibadian seseorang. Mungkin korang melihat pada cara si dia berpakaian. Adakan dia kemas, bergaya atau selamba je! Wanes rasa korang pastinya inginkan yg kemas dan bergaya kan. :P

Ok lah apapun pendapat korang boleh lah di luahkan dalam komen. Tips Wanes dengan tips korang memilih pasangan mungkin tidak sama, hampir sama @ jauh sangat.

p.s pilihlah pasangan yg sehaluan dgn korang kerana pasangan yg tidak sehaluan sukar utk bersama memupuk kasih sayang.

0 comments:

Post a Comment