Home » » Blog | Kaspersky 2011 mikaielle.com Boleh Percaya ?

Blog | Kaspersky 2011 mikaielle.com Boleh Percaya ?

Salam untuk rakan2 blogger semua. Salam 1 Malaysia. Semoga semuanya berada dalam era baru yang fresh, sihat dan gembira selalu. Entri kali ni Wanes nak terangkan Kaspersky 2011 olah mikaille.com.



Sebelumnya dulu tuan punya bisnes guna kasperskyhijau.blogspot.com tetapi sekarang dah upgrade web ke mikaielle.com. Wanes kali pertama beli semasa blog lama tuan punya bisnes dan kali kedua adalah hari ini melalui web barunya. Memang sah boleh percaya.


Okey Wanes tak perlu nak terangkan tentang apa itu Kaspersky kerana korang lebih tau ianya ANTIVIRUS. Dua kategori iaitu Kaspersky Antivirus dan Kaspersky Internet Security (KIS). Bagi korang yang sering blogging dan access internet Wanes sarankan beli yang KIS. Dia protect kita semasa memasuki mana2 website yang tidak selamat dari virus.


Untuk lebih jelas sila klik imej di atas

Macaman nak beli? Sebelum ni Wanes dah cari kat kedai2 di luar sana dan harganya boleh tahan juga. Harganya dari Rm 95 ke atas. Ni kalau di Kota Kinabalu Sabah. Oleh sebab ada rakan2 blogger yang sering sharing pendapat maka Wanes dapatlah terjah blog kasperskyhijau.blogspot.com. Beli dalam internet ni kwna was2 juga kan jadi sebab rakan Wanes Eryati dah beli dan kompom dapat maka Wanespun buat tanpa ragu2. Memang benar urusniaga dengan pemilik blog ni sangat pantas. Pertama kena transper duit dulu lah ke akaun tuan punya blog, lepas transper email atau sms kepada tuannya dan beri alamat email korang. Lepas tuannya sahkan pembayaran korang, terus saja activation key akan di emailkan ke email korang. Telus dan cepat.

Okey lah disini adalah promosi tuan punya bisnes untuk rujukan awal korang.

P/s urusniaga dalam web mikaielle.com telus dan cepat..

6 comments:

  1. Thanks wanes...:-)

    Sorry la bro...sekarang ni ada problem sikit...dalam proses nak tukar hosting pulak sekarang nih...

    So mikaielle.com tak dapt nak redirect ker kasperskyhijau.blogspot.com dah sekrg nih...huhu...

    Thanks bro...:-)

    ReplyDelete
  2. Hi Mikaille,

    semoga bisnes terus berjaya...

    ReplyDelete
  3. hye wanes..

    THanks....

    anda juga...:)

    ReplyDelete
  4. wanes....Ok, domain mikaielle.com sudah beroperasi sepenuhnya...

    SALE bagi KIS 3user.

    Dapatkan sebelum Habis.

    Dari RM35 untuk KIS 3user 1year...

    ReplyDelete
  5. New Promo:



    Kaspersky Internet Security 2012
    1 PC 1 Tahun (365hari)
    Genuine Activation Code
    RM25



    Kaspersky Anti Virus 2012
    1 PC 1 Tahun (365hari)
    Genuine Activation Code
    RM15




    Kaspersky Internet Security 2012
    3 PC 1 Tahun (365hari)
    Genuine Activation Code
    RM35


    Kaspersky Anti Virus 2012
    3 PC 1 Tahun (365hari)
    Genuine Activation Code
    RM27

    ReplyDelete
  6. salam bro..
    aku azham..nk jadi reseller..leh dpt harga agent x?
    aveoeva@gmail.com

    ReplyDelete