Home » » Blog | RM 49 Air Asia KK-KL

Blog | RM 49 Air Asia KK-KL

Salam untuk semua rakan2. Semoga kita semua sentiasa sihat dan segar fizikal dan mental di awal tahun ini. Terus kepada tajuk entri, Air Asia menawarkan harga serendah RM 49 KK-KL.

Harga serendah RM 49 adalah untuk anda yang ingin melawat Kuala Lumpur - Kota Kinabalu atau sebaliknya dalam bulan April tahun ini. Wanes nak war-warkan tawaran Air Asia ini kerana mana lah tau kan, ada rakan2 yang tak sempat tengok kat web rasmi Air Asia. Jadi jika anda bercadang melawat dalam bulan April, cepat2 lah terjah web rasmi Air Asia. Okey selamat menempah..

P/s Wanes dah tempah untuk melawat KL dalam bulan April...

5 comments: