Home » » Blog | Software Mudah Blogwalking

Blog | Software Mudah Blogwalking

Salam 1 Malaysia untuk semua. Moga korang semua dalam keadaan sihat, gembira dan ceria. Entri kali ini bersangkut paut dengan Softwarte Mudah blogwalking.

Wanes rasa sebagai blogger yang masih terasing seperti wanes perlulah buat blogwalking untuk mencari rakan2 blogger yang lain untuk menjemput ke blog korang. Bukan sekadar pijak saja kat blog rakan tau tapi kenalah baca entri rakan dan sebaiknya beri komen korang dengan harapan rakan bloger tu akan terjah dan komen juga kat blog korang.

Lain lah kalau blogger terkenal seperti MelRomeo, Red Mummy, Ceera, Cik Apel, Adi Widget, Ben Asahari, dan banyakkk lagi yang dah popular. Tak perlu blogwalking. Blogger sendiri datang berduyun-duyun terjah blog mereka2 ni. So, siapa yang perlu blogwalking?

Yalah bloger2 yang sewaktu dengan wanes yang masih terasing dan yang newbie / blogger baru. Okey untuk blogwalking kika cari satu persatu kena lah masuk blog blogger yang terkenal. Cari shoutmix atau kotak jejak rakan2 blogger dan tinggalkan lah jejak blog korang selepas baca entri, komen dan jangan lupa klik mana2 yang perlu dalam blog rakan tu. Aduh! penat cari satu persatu blog rakan? Okey mari wanes ada satu cara yang memudahkan korang blogwalking dengan satu klik akan menjelma 5-50 blog rakan2 kita dengan software yang akan dilancarkan oleh jiwakacau.com.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang kod dan cara pasang software ni sila lah klik baner di bawa:




Blogwalking Software New Version


P/s sila lah komen jika tak keberatan...Selamat ber Blogwalking bersama jiwakacau.com

0 comments:

Post a Comment