Home » » Nuffnang Featured Blogger for the month of February

Nuffnang Featured Blogger for the month of February

Hi kawan-kawan

Tak sangka saya adalah blogger yang terpilih untuk Nuffnang’s Featured Blogger bagi bulan Febuari, seronoknya!!! *excited lebih.

So, kepada sesiapa yang tidak mengenali saya. Saya adalah ceera dari c33ram00n.blogspot.com

Sebelum saya bercerita dengan lebih lanjut. Ingin saya perkenalkan serba sedikit tentang diri saya.

Saya adalah peminat hijau. Kalau anda bukak blog saya, mata anda akan diceriakan dengan warna hijau. =) Tahun ni, umur saya 29 tahun. Tapi kalau ikut bulan, belum sampai 29 lagi tau, baru 28, hehe.. bulan 9 nanti baru masuk 29 tahun. Motip bagitahu bulan September, =P. Saya sudah berkahwin, dan mempunyai seorang anak perempuan yang bernama Keisha. Saya adalah seorang yang happy go lucky, sempoi dan simple. Malah saya nampak banyak bercakap di dalam blog *suka bercerita tapi sebenarnya amat pemalu bila berjumpa di luar. Ok ini tak kelakar, saya memang pemalu.. sila percaya!!!

Katakan ada yang terserempak saya di luar, terus saya macam tiheeeee.. tak tahu nak cakap apa, =P

di sebab iklan nuffnang yang ting ting ting boleh buat duit. Tapi saya berblogging sebab saya minat.

Blog c33ram00n banyak bercerita perihal peribadi di mana saya lebih suka bercerita tentang:


Kekasih hati


Keisha

Kawan – kawan


Dan juga family. Jangan terkejut tengok family saya yang ramai.

Saya anak yang ke 7 dari 9 orang adik beradik.
Dalam pada 9 orang adik beradik. Cuma saya, viruspadu dan sepet sahaja yang menjadi blogger tegar.


Tengah Wanes intai2 dalam Nuffnang tadi terserampak Ceera kat sana. Wah! Tahniah kepada Ceera yang menjadi pilihan Nuffnang bulan ini. Korang yang dah joint Nuffnang bolehlah baca info lengkap dari Ceera dalam Nuffnang. Waktu mula2 belajar blogging dulu, banyak tips2 blogging yang Wanes pelejari dari Ceera. Wanes ambil kesempatan nak promote Nuffnang kepada blogger baru dan pelajari tips2 blogging bersama Ceera.

Sumber : http://www.nuffnang.com.my/

0 comments:

Post a Comment