Home » , , » Tone Wow Strategi 10:10

Tone Wow Strategi 10:10


STRATEGI 10:10

· BERMODALKAN RM100

· TANPA PERLU MENJUAL

· INCOME MENCECAH RM12K DALAM TEMPOH 4 BULAN

“kenapa susah-susah nak jual,


kalau beri percuma pun masih untung? “


Strategi 10:10 ini berbeza dari segi teknik pemasaran yang lain .

Kita tidak guna ayat power untuk melariskan JUALAN .
Kita tidak gunakan strategi FBads atau apa apa strategi pemasaran online.
Kita tak perlu hambur dan tabur beribu ribu flyers.

Kita Cuma ikuti langkah langkah yang telah disusun begitu mudah.

Jika anda seorg pemalu atau pemalas , strategi 10:10 ini adalah sgt sesuai untuk anda .

Menjual bknlah satu perkara yang mudah sebenarnya. Ia melibatkan maruah , kadang-kadang orang lain lihat kita seolah - olah terdesak , kesempitan kewangan , banyak hutang dan macam macam lagi pandangan serong .

Mungkin anda pernah sertai Toneplus sebelum ini , tetapi anda giveup sebab sukarnya untuk menjual simkad. Tapi dengan strategi ini , En Abu rasa ia adalah strategi sangat santai tanpa tekanan.

PSST ..YANG NI PENTING

Macam mana kalau simkad yg saya dah beli 10 keping, tapi takda yang berminat nak guna?

“kembalikan kpd kami , kami pulangkan dengan jumlah yang sama 100% selepas 2 bulan dari tarikh anda beli … nice deal? 

STEP STRATEGI 10:10


1.           MODAL RM100

-          Dengan modal ini , anda dapatkan 11 simkad lite . 1 untuk anda, 10 lagi untuk anda beri kepada orang yang anda pilih.

2.           PEMILIHAN 10 ORANG

Rujuk Contact di telefon anda bermula Huruf A.

Tulis 100 orang senarai nama yang anda rasa mempunyai wang RM100 .

Daripada 100 tersebut , pilih yang anda rasa boleh berjumpa face to face

Daripada senarai yang anda boleh jumpa face to face , pilih 10 yang anda sangat akrab dan saling mempercayai

10 orang itulah yang patut anda hubungi dan jumpa untuk sampaikan peluang ini.

Selepas pilih 10 org terakhir, anda hanya perlu hantar ringkasan jemputan untuk berjumpa face to face.


Explain strategi ini hanya apabila berhadapan, jangan sampaikan melalui telefon. Penjelasan melalui hp amat sukar utk difahami . jika kurang yakin , minta bantuan team leader anda .

Ingat , konsep asas strategi ini adalah

BELI , BERI DAN DUPLIKASI


Script untuk berjumpa face to face akan diberi setelah anda menjadi ahli


 Basic marketing plan dan kiraan Strategi 10 .

Jika semua boleh lakukan konsep asas ini dalam tempoh 1 bulan selepas join , pendapatan anda akan mencecah RM12 000 sebulan

Bagaimana ia berlaku?

  
Ranking
Bulan
Level
Jumlah Pengguna
Jumlah topup
Komisen
Lite member

1
1
  10
300 x 7%
RM21
Biz member

2
2
100
3000 x 13%
RM54.60
SC

3
3
1000
30 000 x 1%
RM354.60
PSC

4
4
10 000
300 000 x 4%
RM12,054.6


Kiraan ini berdasarkan pengguna topup RM30 sebulan , pada awalnya hanyalah lite member dan menjadi PSC pada bulan ke 4

Tiada system yang boleh Berjaya 100% ,

Tapi bagaimana jika ia Berjaya 50% , adakah berbaloi RM6k sebulan dengan hanya modal rm100 tanpa menjual?

Adakah berbaloi pelaburan 10 simkad anda?


Jika anda ranking Biz Pack ,

1 pengguna Topup RM30 sebulan , Komisen anda 13% = RM 3.90

Ini bermakna , anda balik modal hanya dalam 3 bulan sahaja .


Jadi ia adalah satu pelaburan yang tidak merugikan jika anda memberi 10 simkad kepada pengguna yang betul . Malahan , jika ia berkembang , anda akan menikmati potensi pendapatan mencecah RM12k sebulan.




Result



Bulan
Sasaran
Pencapaian
% kejayaan


sebenar
sasaran
1
RM 21


2
RM 54.60


3
RM 354. 60


4
RM 12 054.60



Jika % kejayaan sasaran anda hanya 20% , anda mencapai pendapatan RM2410 sebulan. Bagaimana untuk tingkatkan kepada 40% ? mulakan semula Strategi ini dengan 10 orang yang baru.


INGAT POTENSI INI HANYA DIKIRA BERDASARKAN 4 LEVEL SAHAJA SEDANGKAN DALAM TONEWOW , TIADA LIMIT LEVEL.

Credit To Tahir Janna
Faunder Kaizen Group












1 comments:


  1. ان النقل الدولى هام ويحتاج الى مهارة ودقة ليتم على اكمل وجه اعالى الخليج تقدم افضل خدمات النقل الدولى لانها افضل
    شركة نقل عفش من الرياض الى الامارات شركة نقل عفش من الرياض الى الامارات
    وتوفر ايضا النقل الدولى الى الاردن
    شركة نقل عفش من الرياض الى الاردن شركة شحن عفش من الرياض الى الاردن

    ______

    ReplyDelete